Γιατί Leasing;

Το leasing είναι εδώ για να σας γλιτώσει από έξοδα, κόπο και να σας δώσει την δυνατότητα να έχετε πάντα ό,τι πιο σύγχρονο! Με απλά λόγια, το leasing με την METALEASE είναι ο πιο έξυπνος και εξελιγμένος τρόπος για να έχετε όποιο κινητό ή Tablet θέλετε, χωρίς να καταβάλετε μεγάλα ποσά για αγορά!
1. Σύγχρονη προσέγγιση
Εσείς πληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Το leasing διαρκεί για όσο εσείς επιλέξετε (από 1, 3,6,12 ή 18 μήνες)
2. Aληθινά πλεονεκτήματα
Μια διαφορετική, σύγχρονη πρόταση προς τους επαγγελματίες και τους ιδιώτες, που σας προσφέρει 5 αληθινά πλεονεκτήματα:

1. Μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή μοντέλου, χαρακτηριστικών του νέου σας κινητού ή tablet. Έτσι δεν συμβιβάζεστε με μέτριες επιλογές που πιθανόν θα κάνατε σε περίπτωση αγοράς.

2. Ασφαλιστική κάλυψη μέχρι και 80%.

3. Αποφυγή της μεγάλης δαπάνης που συνεπάγεται μια αγορά συσκευής. Γιατί να ξοδέψετε τις οικονομίες σας, όταν μπορείτε να πληρώνετε απλώς ένα μηνιαίο μίσθωμα; Και επιπλέον αν έχετε επιχείρηση, το μίσθωμα καταχωρείται στα έξοδα της εταιρείας σας.

4. Απόκτηση συσκευής εύκολα και γρήγορα, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Η METALEASE αναλαμβάνει την αγορά και την αποστολή του κινητού ή του tablet μαζί με θήκη, φορτιστή και τζάμι προστασίας κι εσείς απολαμβάνετε τη νέα σας συσκευή.

5. Τη δυνατότητα να έχετε ένα ολοκαίνουργιο και τελευταίας τεχνολογίας κινητό ή Tablet κάθε λίγους μήνες ή κάθε χρόνο. Έτσι απολαμβάνετε πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας οικονομικά.
3. Δουλειά και διασκέδαση
Το κινητό/tablet αποτελεί καθημερινό εργαλείο της δουλειάς σας και της προσωπικής σας ζωής. Εάν θέλετε να συνδυάσετε και την απόλαυση κατέχοντας ό,τι πιο σύγχρονο απο χαρακτηριστικά και σχεδίαση τότε ή λύση είναι METALEASE.

Είστε έτοιμοι για την αλλαγή;

Επιλέξτε τώρα τη συσκευή που σας ταιριάζει!